Plipiran, Bruna, Purwareja: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: map-bms:Plipiran, Bruno, Purworejo
c (Plipiran, Bruno, Purworejo dipun-alihaken menyang Plipiran, Bruna, Purwareja: pasang aksara)
c (r2.7.2) (bot Menambah: map-bms:Plipiran, Bruno, Purworejo)
 
[[id:Plipiran, Bruno, Purworejo]]
[[map-bms:Plipiran, Bruno, Purworejo]]
4.276

besutan