Achtkarspelen: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
 
c
[[nl:Achtkarspelen]]
 
[[image: LocatieAchtkaspelenLocatieAchtkarspelen.png|right]]
 
[[AchtkaspelenAchtkarspelen]], iku sawijining ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 28.156 jiwa.
 
{{stub}}