Nunung: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
Chatetan Suku== >> ==Cathetan Suku
Tidak ada ringkasan suntingan
(Chatetan Suku== >> ==Cathetan Suku)
Nunung tau njalani terapi kanggo nyuda penyakité kuwi, ananging wis pasrah amarga kuwi memang penyakit keturunan.<ref name="Nunung Sr"/>
Ning akhiré, Nunung kang tau olih ''komplain'' masalah kuwi namung bisa meneng amarga dheweké uga ora bisa ngapa-ngapa, kabeh mau gudu gawean.<ref name="Nunung Sr"/>
 
==ChatetanCathetan Suku==
{{Reflist}}
 
11.904

besutan