Emma Watson: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
typo, -{{inuseuntil|31 Mei 2011}}
c (r2.7.1) (bot Mengubah: ka:ემა უოტსონი)
c (typo, -{{inuseuntil|31 Mei 2011}})
{{inuseuntil|31 Mei 2011}}
{{Infobox person
| image = Emma Watson GoF Premiere Crop.jpg<!-- EDITORS: This is a free image; DO ''not'' use fair-use images to identify living, public people. Please see WP:NONFREE. -->
| birth_name = Emma Charlotte Duerre Watson
| birth_date = {{Birth date and age|1990|4|15|df=yes}}
| birth_place = Paris, FrancePrancis
| occupation = ActressAktris, modelmodhèl
| networth =
| years_active = Startingwiwit 2001
}}
 
'''Emma Charlotte Duerre Watson''' ({{lahirmati|[[Paris]], Perancis[[Prancis]]|15|4|1990}}) inggih menika salah satunggalipun [[aktris]] saking negari [[Inggris]] ingkang dados paraga [[Hermione Granger]] wonten ing film '''[[Harry Potter]]'''.<ref name="internet2">{{en}}[http://movies.nytimes.com/person/300014/Emma-Watson|accessdate=12 '''Emma Watson'''] dipunundhuh tanggal 7 Juli 2011)</ref> Emma Watson menika putranipun pasangan [[pengacara]] Chris lan Jacqueline ingkang samenika sampun pegatan.<ref name="internet1"/> Watson nggadhahi setunggal rayi jaler ingkang naminipun Alex.<ref name="internet1"/> Watson nelasaken wekdal nalika alit ing Kutha [[Paris]], [[Perancis]], [[Oxford]], [[Inggris]].<ref name="internet1"/> Nalika taksih sekolah Watson ndherek ''Dragon School'', satunggalipun sekolah swasta. Watson sekolah ing sekolah menika ngantos dumugi sasi Juni [[2003]].<ref name="internet1"/> Saderengipun main film Harry Potter, sejatosipun Emma Watson dereng nggadhahi pengalaman ingkang kathah bab akting.<ref name="internet1"/> Sasanesipun sekolah, Watson nggadhahi aktivitas nyerat ''[[puisi]]'' utawi [[geguritan]]. Watson nate ndherek lomba nyerat ''puisi'' lan dados juaranipun.<ref name="internet1"/> Emma menika satunggalipun priyantun estri ingkang nggadhahi sipat blabah lan pinter.<ref name="internet1"/> Watson manggenmanggèn kaliyan ibunipun, lan rayinipun Alex Watson manggenmanggèn kaliyan ramanipun.<ref name="internet1"/>
 
Watson nelasaken wekdal nalika alit ing kitha [[Paris]], [[Prancis]], [[Oxford]], [[Inggris]].<ref name="internet1"/> Nalika taksih sekolah Watson ndhèrèk ''Dragon School'', satunggalipun sekolah swasta. Watson sekolah ing sekolah menika ngantos dumugi wulan Juni [[2003]].<ref name="internet1"/>
== Karier ==
 
[[Gambar:Emma Watson serge.jpg|Watson taksih maringi tapak asma dhumateng ''fans'' ing njawinipun gedhung [[Grauman's Chinese Theatre]], 2007|left|thumb|150px]]
Sadèrèngipun main film Harry Potter, sejatosipun Emma Watson dèrèng nggadhahi pengalaman ingkang kathah bab akting.<ref name="internet1"/> Sasanèsipun sekolah, Watson nggadhahi aktivitas nyerat ''[[puisi]]'' utawi [[geguritan]]. Watson naté ndhèrèk lomba nyerat ''puisi'' lan dados jawaranipun.<ref name="internet1"/>
Karier Watson ingkang sepisanan inggih menika dados lare ingkang wonten ing griya sakit Norwich ing film kanthi irah-irahan ''Knowing Me, Knowing Yule''.<ref name="internet1"/> Emma miwiti akting minangka Harmonie Granger ing film Harry Potter lan Sorcerer's Stone ing taun 2001.<ref name="internet1"/> Aktingipun saged narik kawigaten tiyang kathah. Salajengipun Watson main malih ing film Harry Potter ingkang salajengipun.<ref name="internet1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/e/emma_watson/ '''Emma Watson'''] dipunundhuh tanggal 7 Juli 2011)</ref>
 
Emma menika satunggalipun priyantun èstri ingkang nggadhahi sipat blabah lan pinter.<ref name="internet1"/>
 
== KarierKarir ==
[[Gambar:Emma Watson serge.jpg|Watson taksih maringi tapak asma dhumateng ''fans'' ing njawinipun gedhung [[Grauman's Chinese Theatre]], 2007|leftright|thumb|150px200px]]
KarierKarir Watson ingkang sepisanan inggih menika dados larelaré ingkang wonten ing griya sakit Norwich ing film kanthi irah-irahan ''Knowing Me, Knowing Yule''.<ref name="internet1"/> Emma miwiti akting minangka Harmonie Granger ing film Harry Potter lan Sorcerer's Stone ing taun 2001.<ref name="internet1"/> Aktingipun saged narik kawigatenkawigatosanipun tiyang kathah. Salajengipun Watson main malih ing film Harry Potter ingkang salajengipun.<ref name="internet1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/e/emma_watson/ '''Emma Watson'''] dipunundhuh tanggal 7 Juli 2011)</ref>
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
== Pranala njawi ==
{{id}} [http://id.omg.yahoo.com/news/emma-watson-cinta-pertamaku-adalah-tom-felton-khjx-0000366235.html ''Emma Watson: Cinta Pertamaku Adalah Tom Felton'']
 
{{bio-stub}}
 
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
8.252

besutan