Anuskha Sharma: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c (r2.7.2) (bot Menambah: en:Anushka Sharma)
Panata Busana [[Wendell Rodricks]], milih piyambakipun ingkang dados model ing pungkasan panunjukkan [[2007]] ing Fashion Week. Sapanunggalipun punika Anuskha dados model ing Whisper, Silk & Shine and Fiat Palio.
Anuskha piyambak nate main film ing film [[Aditya Chopra]] ingkang gadhahi asma [[Rab Ne Bana Di Jodi]]. Ing film punika sapanunggalipun Anuskha wonten aktor [[Shahrukh Khan]], [[Vinay Patak]], lan [[Kajol Devgan]]<ref>{{en}}[http://nikadon.com/anushka-sharma-biography/ nikadon.com](dipuntingali tanggal 3 September 2011)</ref>
 
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
{{stub}}
[[Kategori:ModelModhèl]]
[[Kategori:Aktris India]]
 
11.904

besutan