Anuskha Sharma: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
typo+{{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
(typo+{{inuseuntil|31 Oktober 2011}})
{{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
[[Gambar:anuskha.jpg|thumb|250px]|Anuskha Sharma]]
'''Anuskha Sharma''' inggih punika salah satunggalipun aktris saking [[India]]. Anushka Sharma ingkang gadhahi dhuwurdedeg "5'9 inggih punika main ingpamain film ing [[Bollywood]] [[India Rab Ne Bana Di Jodi]] ingkang wonten aktor [[Shahrukh Khan]]. Dipunsutradarai deningdèning [[Aditya Chopra]], ingkang nate dados sutradara film suksesmisuwur kados [[Dilwale Dulhania Le Jayenge]] ([[1995]]) lan [[Mohabbatein]] ([[2000]]), film punika dipunrilis ing tanggal [[12]] [[Desember]] [[2008]]
 
==Profil saking Anuskha Sharma==
Profil aktris Anuskha Sharma inggih punika:
#Debut Film: [[Rab Ne Bana Di Jodi]]<ref>{{en}}[http://selebonline.com/anushka-sharma/ selebonline.com](dipuntingali tanggal 3 September 2011)</ref>
#Hobi: [[Menari]], maca, akting
 
==Karir Anuskha Sharma==
Karir piyambakipun dipunwiwiti saking dados modelmodhèl, lajengipun piyambak gabung kalih salah satunggalipun griya produksi ing [[India]].
Anuskha Sharma ingkang gadhahi rupa ingkang ayu, ingkang main ing film dening [[Yash Raj]]. Anuskha piyambak lair ing kaluarga [[tentara]] ing [[Bangalore]].
Gesangipun Anuskha inggih punika glamor, piyambakipun sekolah ing Sekolah Tentara lan ing sekolah seni [[Mount Carmel College]], [[Bangalore]].
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Modhèl]]
[[Kategori:Aktris India]]
11.904

besutan