1836: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: yi:1836
c (r2.7.2) (bot Menambah: frr:1836)
c (r2.7.1) (bot Menambah: yi:1836)
[[wa:1836]]
[[war:1836]]
[[yi:1836]]
[[yo:1836]]
[[zh:1836年]]
35.118

besutan