1835: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: yi:1835
c (r2.7.2) (bot Menambah: frr:1835)
c (r2.7.1) (bot Menambah: yi:1835)
[[wa:1835]]
[[war:1835]]
[[yi:1835]]
[[yo:1835]]
[[zh:1835年]]
35.118

besutan