Linkin Park: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
 
==Linkin Park Underground==
Linkin Park Underground inggih punika sebatan kagem fans Linkin Park ingkang dipunwentuk ing taun [[2001]] dening Linkin Park lan [[Jessica Sklar]]. Ingkang gabung kalihkaliyan grup punika saged kagem merchandise khususkusus, tuladha kaus, asbak, buku, ringtone ekslusif, tembang ekslusif, video eksklusif, lan album LPU. Ngantos saknikisamangke album LP Underground v9.0 inggih punika album saking tembang- tembang demo ingkang nate dipunrilis dening Linkin Park.
 
==Personil Linkin Park==
#[[Chester Bennington]] – vokal