Kutha Cimahi: Béda antara owahan

27 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
typo
c (r2.7.1) (bot Menambah: map-bms:Kota Cimahi)
(typo)
== Geografis ==
 
== PemerentahanPemarentahan ==
Kutha Cimahi ketata saking 3 [[kecamatan]], 15 [[kelurahan]] lan [[desa]]. Kecamatan-Kecamatan ing kutha iki yaiku:
# [[Kecamatan Cimahi Utara, Kutha Cimahi|Kecamatan Cimahi Utara]]
* [[Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
 
== Pranala Jabanjaba ==
* [http://www.cimahikota.go.id Situs Web Resmi]
[[Jawa Barat]]
 
{{Jabar}}
 
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa Barat]]
{{Jabar}}
 
[[Kategori:Daftar Daerah Tingkat II]]
[[Kategori:Jawa Kulon]]
11.904

besutan