Tentara Nasional Indonesia Angkatan Udara: Béda antara owahan

c (TNI Angkatan Udhara dipunalihaken dhumateng Tentara Nasional Indonésia Angkatan Udhara: jeneng pepak)
==Tugas TNI-AU==
Miturut UU TNI pasal 10, Angkatan Udhara duwé:
*nglaksanakakéNglaksanakaké tugas TNI [[matra udhara]] ing babagan [[pertahanan]];
*njejegakéNjejegaké hukum lan njaga kaamanan ing [[wilayah udhara]] [[yurisdiksi nasional]] miturut katentuan hukum nasional lan hukum internasional kang wis diratifikasi;
*nglaksanakakéNglaksanakaké tugas TNI jroning pembangunan lan pengembangan kakuwatan matra udhara; sarta
*nglaksanakakéNglaksanakaké pemberdayaan [[wilayah pertahanan udhara]].
 
==Pesawat Tempur==
1

besutan