Haver: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: mr:ओट
c (r2.7.1) (bot Menambah: be:Авёс пасяўны)
c (r2.6.4) (bot Menambah: mr:ओट)
[[lv:Auzas]]
[[ml:ഓട്ട്സ്]]
[[mr:ओट]]
[[ms:Oat]]
[[nl:Haver]]
63.052

besutan