UNDP: Béda antara owahan

49 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
=== Fungsi ===
 
Fungsi umumummnbmbjhjkbhjhkjkjlokdpkamjfojmpnmifjIOjjh;fhihjmjum UNDP, antara liya:
 
* Mujudaké demokrasi jroning sawijining negara
Panganggo anonim