UNDP: Béda antara owahan

49 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
←Mbatalaké revisi 628679 déning 120.168.1.218 (Dhiskusi)
(←Mbatalaké revisi 628679 déning 120.168.1.218 (Dhiskusi))
=== Fungsi ===
 
Fungsi ummnbmbjhjkbhjhkjkjlokdpkamjfojmpnmifjIOjjh;fhihjmjumumum UNDP, antara liya:
 
* Mujudaké demokrasi jroning sawijining negara
11.904

besutan