Dhadhu: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: mr:फासे
c (r2.7.1) (bot Mengubah: tr:Zar)
c (r2.6.4) (bot Menambah: mr:फासे)
[[lt:Lošimo kauliukas]]
[[lv:Metamais kauliņš]]
[[mr:फासे]]
[[ms:Dadu]]
[[nds:Wörpel (Speel)]]
60.348

besutan