Glagah, Banyuwangi: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+
(+ {{kecamatan-stub}} + Infobox anyar)
(+)
 
 
'''Kecamatan Glagah''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[Kabupaten Banyuwangi]],[[Provinsi]] [[Jawa Wétan]].
 
== Desa-Desa ==
11.904

besutan