Amérikah: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: fo:Amerika
c (r2.6.5) (bot Menambah: fo:Amerika)
[[fa:آمریکا (ابهام‌زدایی)]]
[[fi:America]]
[[fo:Amerika]]
[[fr:America]]
[[frr:Ameerikoo]]
4.375

besutan