Peru: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: or:ପେରୁ
c (r2.7.1) (bot Menambah: su:Péru)
c (r2.6.5) (bot Menambah: or:ପେରୁ)
[[nrm:Pérou]]
[[oc:Peró]]
[[or:ପେରୁ]]
[[os:Перу]]
[[pam:Peru]]
4.375

besutan