Hellevoetsluis: Béda antara owahan

36 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: hy:Հելեֆուտսլաուս
c (Suntingan 193.173.28.94 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Luckas-bot)
c (r2.6.4) (bot Menambah: hy:Հելեֆուտսլաուս)
[[fi:Hellevoetsluis]]
[[fr:Hellevoetsluis]]
[[hy:Հելեֆուտսլաուս]]
[[id:Hellevoetsluis]]
[[it:Hellevoetsluis]]
62.237

besutan