Crita rakyat: Béda antara owahan

37 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
*Dongeng Nyai Lanjar, dongeng Nyi Loro Kidul, dongeng Nyai Blorong lan sakpanunggalane
===Sage===
Yaiku dongeng bab kepercayaan anane kang nduweni kekuatan gaibsejarah
Tuladha :
*Dongeng Keris Empu Gandring, Keris Setan Kober, Tumbak Kiai Plered, lan sakpanunggalane
Naraguna anonim