Słubice: Béda antara owahan

85 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
Photo added
c (r2.5.2) (bot Membuang: it:Słubice (Lubusz))
(Photo added)
| Walikutha: || Ryszard Bodziacki (2008)
|}
[[Gambar:Slubice - Frankfurt (Oder).JPG|thumb|Słubice, view from Frankfurt (Oder)]]
'''Słubice''' ([{{IPA|swuˈbiʦɛ}}], [[basa Jerman|Jèrman]]: ''Dammvorstadt'') iku sawijining kutha sing papané ana ing sisih kuloné [[Polandia]] ing pinggiring kali [[Oder]]. Kutha iki nduwé pedunung 25.000 jiwa. Nganti taun [[1945]], kutha iki bagéyan wétan kutha [[Frankfurt an der Oder]] (''Dammvorstadt'', ''Gartenstadt''). Jeneng Słubice iku éjaan [[basa Polandia|basa Polandia modhèrn]] kanggo ''Zliwitz'', sawijining désa sing disebut ing piagem kutha Frankfurt sing ditulis ing tahun [[1253]].
 
6

besutan