Jawa Kulon: Béda antara owahan

19 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
typo
(typo)
{| {{InfoboxAttribs}}
|+ <big>'''Provinsi Jawa Kulon'''<br />Provinsi Jawa Barat</big>
|-
| style="background: #ffffff;" align="center" colspan="2" |
11.904

besutan