Olla Ramlan: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
typo
c (r2.7.1) (bot Menambah: ms:Olla Ramlan)
(typo)
| deathdate =
| deathplace =
| yearsactive = [[1997]] - SekarangSaiki
| occupation = [[aktris]], [[model]], [[penyanyi]], [[presenter]]
| spouse =
}}
 
'''Febiolla Ramlan''' ({{lahirmati|[[Banjarmasin]]|15|2|1980}}).<ref name="internet3"/> Febiola Ramlan dikenalmisuwur kanthi jeneng '''Olla Ramlan'''.<ref name="internet3"/> Olla Ramlan dikenalmisuwur dadi [[modhél]] lan pemainpamain [[sinetron]] kang asalé [[Indonésia]]. <ref name="internet3"/>
 
== Karir ==
Olla Ramlan miwiti kariré dadi finalis ajang pemilihanpamilihan [[Cover Girl Mode]] nalika [[taun]] [[2007]].<ref name="internet3"/> Kariré ing donyaning entertainment kawiwitan amarga mbaké kang jenengé Lolitha Ramlan. <ref name="internet3"/>[[Lolitha Ramlan]] ngirimaké formulir kanggo ajang pemilihan iku.<ref name="internet3"/> Ing lomba iku, Ola Ramlan dadi juwara favorit.<ref name="internet3"/> Sawisé menang ing lomba cover girl, Ola Ramlan banjur éntuk akéh tawaran kanggi main [[sinetron]] lan dadi bintang [[iklan]] prodhuk-prodhuk tinamtu.<ref name="internet3"/>
 
Olla Ramlan kang miwiti kariré kanthi dadi modhel[[modhèl]] banjur nutugaké kanthi njajal ing donyaning [[akting]].<ref name="internet3"/> Olla Ramlan banjur main ing sinetron-sinetron.<ref name="internet3"/> Sinetron kang tau dibintangi Olla Ramlan kayata sinetron kang judhulé ''Shakila''.<ref name="internet3"/> Saliyané iku, Olla Ramlan uga dadi bintang iklan kopi.<ref name="internet3"/> Iklan [[kopi]] iki nduwé dialog kang nganti saiki isih cetha diilingi tuprap penonton yaiku [[dialog]] kang uniné ''Pagi Donna''.<ref name="internet3"/>
 
Nalika sasi [[November]] taun [[2010]], Olla resmi dikongkon dadi [[dhuta]] merek [[Yahoo]] OMG!.<ref name="internet1">{{id}}[http://id.omg.yahoo.com/news/olla-ramlan-jadi-ikon-yahoo-omg-khjx-0000348479.html id.omg.yahoo.com](dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)</ref>
* ''[[Suami-suami Takut Istri The Movie]]'' (2008)
 
== SinetronSinétron ==
Sinetron kang dibintangi Olla Ramlan.<ref name="internet3">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/o/olla_ramlan/ selebriti.kapanlagi.com](dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)</ref>
* Shakila
* [[Sharp]]
 
==ChatetanCathetan suku==
{{reflist}}
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Kelahiran 1980]]
[[Kategori:Aktris Indonesia]]
11.904

besutan