Klèngkèng: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ml:ലോംഗൻ
c (r2.7.1) (bot Menambah: su:Léngkéng)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ml:ലോംഗൻ)
[[lt:Tikrasis longanas]]
[[map-bms:Klèngkèng]]
[[ml:ലോംഗൻ]]
[[mrj:Лонган (пушӓнгӹ)]]
[[ms:Pokok Longan]]
2.248

besutan