Kutha Jayapura: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: lv:Džajapura
c (r2.7.1) (bot Menambah: ko:자야푸라)
c (r2.7.1) (bot Menambah: lv:Džajapura)
[[ja:ジャヤプラ]]
[[ko:자야푸라]]
[[lv:Džajapura]]
[[ms:Jayapura]]
[[nl:Jayapura (stad)]]
35.118

besutan