Sebarapasar, Ngombol, Purwareja: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
(a)
 
}}
'''Seboro Pasar''' iku sawijining [[désa]] ing [[Kecamatan]] [[Ngombol, Purwareja|Ngombol]], [[Kabupatèn Purwareja]], Provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
 
==Pranala njaba==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wilayah ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=10 Dhaptar kode desa Jawa Tengah]
 
{{Ngombol, Purwareja}}
{{Kabupaten Purwareja}}
{{Jawa Tengah}}
{{desa-stub}}
4.638

besutan