Asosiasi Bal-balan Walanda: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
typo
c (r2.5.2) (bot Mengubah: da:Nederlandenes fodboldforbund)
(typo)
 
== Kompetisi ==
Badan iki nyelenggarakaké sawetara kompetisi ing [[Walanda]], ya ikuyaiku :
* [[Eredivisie|Eredivisie (Liga Divisi Utama Walanda)]]
* [[Liga Divisi Siji Walanda]]
11.904

besutan