Kutha Bandhung: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.5.4) (bot Menambah: kk:Бандуң)
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[Wong Sundha]], [[wong Jawa]]</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td> [[Islam]], [[Protestan]], [[Katulik]], [[Hindu]] lan [[Buddha]]</td></tr>
<tr><td>Basa:</td><td> [[Basa Sunda]] lan [[BahasaBasa Indonesia]]</td></tr>
</table>
 
'''Kutha Bandhung''' ([[basa Indonesia]]: Bandung), iku [[ibukutha]] provinsi [[Jawa Kulon]]. Wiyar wilayah [[kutha]] iki ± 167,67 km² utawa --- hektar.
 
== Géografis ==
 
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa BaratKulon]]
{{Jabar}}
{{Kutha gedhé ing Indonésia|image=Surabaya-night-skyline.jpg}}
11.904

besutan