1815: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: yi:1815
c (r2.7.2) (bot Menambah: ne:सन् १८१५)
c (r2.7.1) (bot Menambah: yi:1815)
[[wa:1815]]
[[war:1815]]
[[yi:1815]]
[[yo:1815]]
[[zh:1815年]]
35.118

besutan