1814: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: yi:1814
c (r2.7.2) (bot Menambah: frr:1814)
c (r2.7.1) (bot Menambah: yi:1814)
[[wa:1814]]
[[war:1814]]
[[yi:1814]]
[[yo:1814]]
[[zh:1814年]]
35.118

besutan