Wittenberg: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
c (r2.7.1) (bot Menambah: tr:Lutherstadt Wittenberg)
(typo)
| [[Wali kutha]]: || Eckhard Naumann, SPD
|}
[[Gambar:Wittenberg Market square.JPG|thumb|left200px|Wittenberg]]
'''Wittenberg''' ing [[Sachsen-Anhalt]], [[Jerman|Jèrman]].
[[Martin Luther]] punika satunggiling filsuf ugi pastur saking Wittenberg, ingkang gadhah kersa ngréformasi gréja Kristen.
11.904

besutan