Tlaga Sarangan: Béda antara owahan

663 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+ infobox
(+ infobox)
{{Infobox lake
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Hotels aan het meer van Sarangan TMnr 60026253.jpg|thumb|300px|Tlaga Sarangan ing mangsa [[Hindhia Walanda]] (1931)]]
| lake_name = Tlaga Sarangan
[[Gambar:| image_lake = COLLECTIE TROPENMUSEUM Hotels aan het meer van Sarangan TMnr 60026253.jpg|thumb|300px|Tlaga Sarangan ing mangsa [[Hindhia Walanda]] (1931)]]
| alt_lake =
| caption_lake = Tlaga Sarangan ing mangsa [[Hindhia Walanda]] (1931)
| image_bathymetry =
| alt_bathymetry =
| caption_bathymetry =
| location =
| coords =
| type =
| inflow =
| outflow =
| catchment =
| basin_countries = Indonesia
| length =
| width =
| area =
| depth =
| max-depth =
| volume =
| residence_time =
| shore =
| elevation =
| frozen =
| islands =
| cities =
| reference =
}}
'''Tlaga Sarangan''' inggih menika salah satunggiling papan wisata arupi [[tlaga]] [[banyu|toya]] ingkang dumunung wonten ing sangandhaping [[Gunung Lawu]],<ref name="telaga">[http://kumpulan.info/wisata/tempat-wisata/53-tempat-wisata/120-telaga-sarangan-magetan.html kumpulan.info] (diunduh tanggal 2 Maret 2011)</ref>ugi asring sinebut [[Tlaga Pasir]]. Tlaga Sarangan menika kalebet wonten ing wewengkon [[Kecamatan Plaosan]],[[Kabupaten Magetan]], [[Jawa Timur]]. <ref name="Sarang">Mardi Jawi dening Drs. Soetarno</ref>Leresipun inggih wonten ing sukunipun Gunung Lawu. Saking [[Magetan]] minggah ndeder kirang langkung 17 km. Menawi saking [[Tawang Mangu]] kirang langkung 15 km. Redinipun alus, menggak-menggok, sesawanganipun nengsemaken. Déné nginggilipunpun papan èndah menika kirang langkung 12.287 m saking lumahé segara.
==Kawontenan==
11.904

besutan