Elton John: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Mengubah: ru:Джон, Элтон
c (Suntingan 92.74.4.68 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning EmausBot)
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: ru:Джон, Элтон)
[[pt:Elton John]]
[[ro:Elton John]]
[[ru:Элтон Джон, Элтон]]
[[sh:Elton John]]
[[simple:Elton John]]
62.976

besutan