Paraceratherium: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Paraceratherium''' yaiku salah sawijining jinis dinosaurus sing urip nalika jaman akhirpungkasan.jeneng Jeneng liyane yaiku 'Baluchitherium'. kewanKewan iki diprakirakake urip ing antarane jaman Miocene awalkawitan.
 
==Pranala Jaba==