Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: dsb:Stat
[[da:Stat]]
[[de:Staat]]
[[dsb:Stat]]
[[el:Κράτος]]
[[en:State (polity)]]
9.872

besutan