Brazzaville: Béda antara owahan

67 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
(+ infobox)
(mbusak thumb|right|250px|Landmark kutha Brazzaville wis ana ing infobox)
|elevation_ft =
}}
[[Image:Nabemba.jpg|thumb|right|250px|Landmark kutha Brazzaville]]
'''Brazzaville''' kuwi [[ibukutha]] sekaligus [[kutha]] paling gedhé ing [[Republik Kongo]]. Pedunungé ana 600.000 jiwa ([[2004]]).
 
11.904

besutan