Beijing: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+ cathetan (nguantuk tenan)
(+ infobox)
(+ cathetan (nguantuk tenan))
== Olahraga ==
Beijing dadi "tuan rumah" [[Olimpiade 2008]] wiwit tanggal [[8 Agustus|8]] nganti [[24 Agustus]] [[2008]].
 
==Cathetan suku==
{{reflist}}
 
{{geo-stub}}
11.904

besutan