Bélarus: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
{{Eropah}}
 
c ({{Eropah}})
'''Belarus''' iku sawijining negara ing jagad [[Eropah]]. Pedhunungé cacahé kira-kira ana 5 yuta. [[Ibu kutha]]né iku [[Minsk]].
 
{{Eropah}}
232

besutan