Budaya Jawa: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
(typo)
<i>'''Kanggo tulisan sabanjuré, pirsani [[Budaya Jawa Wetan]]'''</i>
 
Sub budaya Jawa Wétanan iku sing umumé ana ing provinsi [[Jawa Wétan]]. Sub budaya iki sebagéyan dipengaruhi budaya [[Madura]] lan sebagéyan manèh isih nganut budaya Jawa kuna, Tuladhané kaya déné sing dianut [[suku Tengger]] lan [[suku Osing]].
 
===Jawa Tengahan===
Naraguna anonim