Pérak: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: chr:ᎠᏕᎸ ᎤᏁᎦ
c (r2.6.4) (bot Menambah: vep:Hobed)
c (r2.7.1) (bot Menambah: chr:ᎠᏕᎸ ᎤᏁᎦ)
[[ca:Plata]]
[[ceb:Pilak]]
[[chr:ᎠᏕᎸ ᎤᏁᎦ]]
[[ckb:زێو]]
[[co:Argentu]]
1.772

besutan