Budaya Jawa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
<i>'''Kanggo tulisan sabanjuré, pirsani [[Budaya Jawa Tengah]]'''</i>
 
Sub budaya Jawa Tengahan iku ana ing sisih wétan provinsi Jawa TengahKulon lan sisih kulonkuloné Jawa Wétan. Umumé dipengaruhi budaya sing urip ning [[kraton]]an.
 
===Jawa Banyumasan===
78.624

besutan