Taufiq Effendi: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Brigjen Pol. (Purn) Drs. Taufiq Effendi, MBA.'''<ref name="internet1"/> ({{lahirmati|[[Barabai]], [[Hindia Walanda]]|12|4|1941}}) inggih menika Mentri Negara Pendayagunaan Aparatur Negara ing Kabinet Indonésia Bersatu.<ref name="internet2">{{id}}[http://www.detiknews.com/tokoh/1861/0/drs-h-taufiq-effendi '''Drs. H. Taufiq Effendi '''] dipunundhuh tanggal 27 September 2011)</ref>
 
== Akadhemik utawi Pendidikanipun ==
Panjenenganipun nate ndhèrèk ''Workshop on Strategic Management'', ''Crisis and Public Relation'', ''Institut Bisnis Manajemen Jayakarta'', [[Jakarta]], [[1996]]. Pikantuk gelar ''Master Business Administration'' (MBA) saking [[Institut Bisnis Manajemen Jayakarta]], [[Jakarta]], [[1993]].<ref name="internet1"/> Sarjana Ilmu Hubungan Internasional saking Fakultas Sosial Politik [[Universitas Gajah Mada]], [[Yogyakarta]], [[1965]]. Lulus SMA Negeri 6 [[Yogyakarta]], [[1960]].<ref name="internet1">{{id}}[http://kepustakaan-presiden.pnri.go.id/back_office/partai_tokoh/index.asp?box=detail&from_box=list_nama_tokoh&id=111&page=11&presiden=&search_presiden=&search_keyword=&activation_status= '''Brigjen Pol. (Purn) Drs. Taufiq Effendi, MBA. '''] dipunundhuh tanggal 27 September 2011)</ref>
 
8.966

besutan