Kertu pos: Béda antara owahan

27 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
-{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
c (r2.7.1) (bot Menambah: zh-min-nan:Kng-phe)
(-{{inuseuntil|31 Juli 2011}})
 
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
[[Gambar:Post Card Ref-Church.jpg|thumb|250 px|Kertu pos kang gambaré Greja]]
'''Kertu pos''' yaiku salembar [[dluwang]] kang ukurané kandel utawa digawé saka [[karton]] tipis kang bentuké [[persegi panjang]].<ref name="internet2"/> Kartu pos gunané kanggo nulis lan ngirimaké tulisan kang ora usah diwadhahi [[amplop]].<ref name="internet2"/> Ngirim nganggo kartu pos regané luwih murah tinimbang yèn ngirim nganggo [[layang]].<ref name="internet2"/>
Naraguna anonim