Vampir: Béda antara owahan

31 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
mbusak {{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
(typo)
(mbusak {{inuseuntil|31 Oktober 2011}})
{{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
[[Gambar:Varneythevampire.jpg|right|250px|thumb|Ilustrasi ingkang nggambaraken vampir ingkang wonten ing cariyos ''[[Varney the Vampire]]''.]]
 
11.904

besutan