Banjarsari, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
koreksi gunggung kelurahan
(ganti infobox)
(koreksi gunggung kelurahan)
|luas=---
|penduduk=---Jiwa
|kelurahan=-/913
|dusun/lingkungan=
|nama camat=
78.625

besutan