Wektu: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: tt:Вакыт
c (r2.7.1) (bot Menambah: as:সময়)
c (r2.6.4) (bot Menambah: tt:Вакыт)
[[tl:Panahon (oras)]]
[[tr:Zaman]]
[[tt:Вакыт]]
[[uk:Час]]
[[ur:وقت]]
62.379

besutan