1869: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: kv:1869 во
c (r2.7.1) (bot Menambah: sa:१८६९)
c (r2.7.2+) (bot Menambah: kv:1869 во)
[[ksh:Joohr 1869]]
[[ku:1869]]
[[kv:1869 во]]
[[la:1869]]
[[lb:1869]]
62.379

besutan