Drona: Béda antara owahan

152 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[image:Drona-kl.jpg|thumb|Bagawan Drona]]
Begawan '''Drona''' utawi '''Resi Durna''' utawi '''Bambang Kumbayana''' inggih menika salah satunggalipun paraga wayang (tokoh wayang) saking wiracarita Mahabarata. Durna menika putranipun Resi Baratmadya saking Hargajembangan kaliyan Dewi Kumbini. Durna asalipun saking Atasangin. Durna menika dados gurunipun Sata Kurawa lan Pandhawa. Panjenenganipun menika priyantun ingkang ahli seni paperangan.
 
 
 
8.966

besutan