Drona: Béda antara owahan

450 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Durna kasil damel padepokan Sokalima sasampunipun kasil ngrebat meh sepalih wewengkon negari Pancala saking kakuaosanipun Prabu Drupada.
 
Nalika perang Bharatayuda, Resi Durna pinitados minangka Senapati Agung Kurawa, sasampunipun Resi Bisma tiwas ing paprangan. Resi Durna tiwas ing medan paprangan amargi tusukan pedhang Drestajumena, putranipun Prabu Drupada.
 
==Watak kaprebadinipun==
Watek kaprebadinipun Drona inggih menika sekti mandraguna, wasis babagan paperangan, nanging panjenenganipun watek kaprebadinipun ingkang kirang sae inggih menika gumedhe, wengis, lan kathah guneman.
 
==Uripé==
8.966

besutan