Drona: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[image:Drona-kl.jpg|thumb|Bagawan'''Begawan Drona''' utawi '''Resi Durna''']]
Begawan '''Drona''' utawi '''Resi Durna''' utawi '''Bambang Kumbayana''' inggih menika salah satunggalipun paraga wayang (tokoh wayang) saking wiracarita Mahabarata. Durna menika putranipun Resi Baratmadya saking Hargajembangan kaliyan [[Dewi Kumbini]]. Durna asalipun saking Atasangin. Durna menika dados gurunipun Sata Kurawa lan [[Pandhawa]]. Panjenenganipun menika priyantun ingkang ahli seni paperangan.
 
8.966

besutan